Tattoo’s en Geboortekaartjes

Geboortekaartjes

U kunt hier terecht voor een ontwerp voor een evenement zoals een geboorte, trouwerij of overlijden. Het persoonlijk ontwerp is geschikt om zelf af te drukken of naar een drukkerij te sturen.  Om een idee te krijgen vind u hieronder een selectie uit reeds gedane opdrachten.

Tattoo’s

Met liefde, aandacht en vakmanschap ontwerp ik een unieke Arabische tattoo voor je waar je je levenlang blij mee kan zijn.

Het ontwerp lever ik digitaal aan zodat de tattoo artist het kan gebruiken. Daarnaast krijg je prints van het ontwerp sec en van het ontwerp met de uitleg, met of zonder lijst. Het is ook mogelijk er een klein boekje van te maken met tekst, uitleg en het ontwerpproces.

Werkwijze

  • We bespreken  zorgvuldig wat jouw wensen zijn en wat daarmee mogelijk is. Daarna ga ik aan de slag en doe ik je een prijsvoorstel.
  • De vanaf prijs is 50 euro. De uiteindelijke prijs hangt af van hoeveel woorden je wil, welke stijl, of je het alleen geschreven wil of de woorden in een bepaalde vorm wilt hebben.
  • Bij: Wat is/over  Arabische kalligrafie) vind je meer informatie over o.a. de verschillende schriftstijlen en versieringen.
  • Heb je al ideeën met bijvoorbeeld een schets of een foto dan kun je die naar mij mailen; klik hier voor mijn rechtstreekse mailadres.

Hieronder vind je voorbeelden van tattoo’s van eerdere opdrachten.

You cannot copy content of this page.